Първоначално публикувано от ultrashock
Известие
Collapse
No announcement yet.
Я кажете аз ли не съм в ред или наистина колата ме ебава!
Collapse
X
-
Абе, да не се бъркам където не ми е работа, че от скоро търкалям Алфа, ама при тоя вид проблем първото нещо, което се сещам е запушен катализатор
Другото, което ме очудва в тия коли е, че още ги карате с 10W40, което е полусинтетика, а до сега не съм виждал бройка на под 350к километра и ми се струва, че това масло им е тънко, ма вие си знаете, не давам акъл, само си разсъждавам
П.С.: Май написах безмислен пост, но все пак виж си катализатора, ако имаш такъв де, няма да ти навреди, ако не помогнеAlfa Romeo 166 '02 2,4 JTD
sigpic
Comment
-
Аз съм го махнал на втория ден като взех колата, така че проблема не е там. Аз днеска пробвах другия дебитомер обаче пак същото, явно трябва да се настрои пак за да заработи или просто и този е издухал!?? Имате ли идея дали като го сложа трябва да заработи веднага!Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Тъй!!! днеска смених маслата ремъците и филтрите. Носачи и всичко което трябваше. Доста добре вървеше топла. Като я подкарах тя вече беше загряла. Утре ще я покарам студена и после ще видя дали има разлика. Така като я натисках добре вървеше. Утре ще разберемех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockАз съм го махнал на втория ден като взех колата, така че проблема не е там. Аз днеска пробвах другия дебитомер обаче пак същото, явно трябва да се настрои пак за да заработи или просто и този е издухал!?? Имате ли идея дали като го сложа трябва да заработи веднага!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockЕми бях на диагностика и това излезе, плюс това като разкача буксата и колата проработва горе долу както трябва.
П.С.Я вземи отиди до Бобо да ти каже наистина какво и е на колатаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockАми аз понеже съм го взел дебитомера за проба и ще го проверя утре, ако се окаже че не е това ще отида в сервиза на Бобо да погледне и той за какво става дума!ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockАми аз понеже съм го взел дебитомера за проба и ще го проверя утре, ако се окаже че не е това ще отида в сервиза на Бобо да погледне и той за какво става дума!Кат гледам как смени всичко с втора употреба даже и тва дет го нема у колата мерси съм от теб - предлагам да вземеш един мотор втора ръка за 100лв и да пробаш дали не ти е издухал мотора
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
:P Е какво толкова съм взел втoра употрба, пробвах с дебитомера но не се получи и го върнах, друго не съм зимал, какво ме нападнахте тука!Неразбирам какъв е проблема да си търся дебитомер втора ръка, като се има в предвид че нов оригинален струва доста пари, а с китайски некакси не ми се занимава. Напослдък доста храна изядох в тоя форум, какво толкова сгафих неможах да разбера. Аз пиша в този форум понеже си мисля че има доста свесни хора и взаимно обменяме опит за различните проблеми с Алфа! Стига сте ме нападали, досега на никой нищо лошо не съм казал!
Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockМи не в момента е в авариен режим и колата работи но ще харчи повече и не върви толкова ама ще е така докато намеря!Про тебе какво се оказа!?
ама сега пък се обади МПХ ... ша го сменям .. някой може ли да ме орентира с ценаех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment